Overwinningen voor Puck Pieterse en Bodi del Grosso

De renners van het ZZPR.nl-HanClean-Orange Babies Cycling Team lieten zich op de MTB en de weg weer opmerken afgelopen weekeinde.
Zo won Puck Pieterse – uitkomend bij de nieuweling-meisjes – de vrouwenwedstrijd in Havelte. Dit is een wedstrijd van de NL Cup. “We startten tegelijk met de dames en na een halve ronde nam ik de koppositie over en ben ik weg gereden. Hierdoor werd ik eerste van het hele veld. Ik ben heel tevreden met dit resultaat.”
Bodi del Grosso kwam met het Forte Team uit op de weg in een Poolse etappekoers: La Coupe du President de la Ville de Grudziadz. Hij won de openingsrit en droeg twee dagen de leiderstrui.
Femke Gerritse reed de Wim Hendriks Trofee. “Er stond veel wind. In het begin draaide ik goed mee, maar helaas miste ik wel de slag. Uiteindelijk won ik de sprint van de tweede groep en werd ik negende.”
Bart Artz reed in Geldrop. “Het was een heel snel rondje waarop het moeilijk wegrijden was. Ik heb de gehele wedstrijd volle bak gereden en veel voorin gekoerst. Er waren veel aanvallen, maar niemand kreeg de ruimte. Uiteindelijk werd het een sprint en werd ik achttiende. Het was echt een zware wedstrijd.”