Godrie valt met pech uit in Lille

Stan Godrie verdedigde vandaag de eer van Parkhotel Valkenburg-ZZPR.nl-Orange Babies in de Krawatencross in Lille, waar de renners sneeuw en ijs voorgeschoteld kregen. “Het parcours lag er naast glad ook modderig bij. En het ijswater waar we door reden maakte het een echte slijtageslag voor het materiaal. Ik had een prima start en kon mijn plek vinden rond positie 25 in de wedstrijd. Ik zat lekker ik mijn ritme. Weliswaar maakte ik wat foutjes hier en daar, maar om mij heen hadden ze meer moeite met de gladheid. Zo kon ik ook wegrijden van mijn groepje. Helaas schoot met nog anderhalve ronde te gaan mijn ketting tussen mijn wiel en cassette. Ik zette op dat moment kracht voor de balken en de ketting zat helemaal klem. Kon hem er niet meer tussenuit krijgen en moest opgeven. DNF dus uiteindelijk. Ik hoop aan de overige wedstrijden van het seizoen nog wel een goed gevoel over te houden.”