Kyle Agterberg stopt als veldrijder

Kyle Agterberg heeft besloten te stoppen met veldrijden. Hij stuurde vandaag het volgende bericht de wereld in.
”Hallo allemaal. Ik heb er lang over nagedacht of ik deze post wel wilde maken. Maar ik denk dat sommigen van jullie dit wel graag geweten zouden hebben. Ik heb besloten om mijn wielercarrière te beëindigen. Ik heb er lang over nagedacht en veel over gepraat. Ik heb de laatste tijd geen lol en zin meer in het fietsen gehad. Dat is ook niet meer terug gekomen. Hier heb ik veel overgepraat met mijn trainer/ploeg/ouders. Waarbij ik uiteindelijk tot deze beslissing ben gekomen. Ik ga nu een nieuw periode in mijn leven in waar ik heel veel zin in heb en naar uit kijk. Ik wil iedereen natuurlijk bedanken die mij altijd hebben gesteund en in mij hebben geloofd. Ik wil het @orangebabiescyclingteam heel erg bedanken voor de mooie en steunende jaren bij de ploeg. Maar in het bijzonder wil ik toch wel mijn ouders bedanken, die mij deze veertien jaar altijd hebben bijgestaan mij hebben geholpen die er altijd voor mij waren en in mij hebben geloofd. ”
Bedankt Kyle voor je inzet en resultaten en de manier waarop je hebt geholpen ons team op de kaart te zetten!