Stan Godrie begint seizoen met zege in Kleeberg Cross

Wow. Wat een mooie start van het seizoen. Stan Godrie wint vandaag in Mechelen de Kleeberg Cross. ‘’Het was een parcours met van alles wat. Wat modder, berg op, berg af, los zand, trappen en veel bochten. Het was al met al een leuke crossronde. Mijn start was goed en na een ronde reden we met drie renners een klein stukje voor de rest uit. Na twee ronden kon ik door mijn techniek een kleine voorsprong pakken en die daarna langzaam uitbouwen op de nummer twee. Ik ben blij om zo het seizoen te beginnen met gelijk een overwinning voor de ploeg, mijn begeleiders en mezelf.‘

Ook Hugo Kars kwam uit in Mechelen. ‘’ Ik had een goeie start maar reed de eerste ronden helaas mijn tube eraf waardoor ik net de aansluiting met de kop van de wedstrijd verloor. Vervolgens heb ik net iets te gehaast geprobeerd terug te komen waardoor ik aan het einde leeg was. Uiteindelijk was ik zesde.‘’