Godrie imponeert op de mountainbike

Stan Godrie was één van de uitblinkers van de mountainbikewedstrijd van Vlaanderen. ”Dag 1 ging super met een tijdrit met twee tijdssegmenten Daar kon ik gelijk de overwinning pakken. Daar was ik superblij mee en de dag erna mocht ik starten in de gele trui. Maar ik kon de trui niet verdedigen. Na vijftig kilometer ging het lampje langzaam uit en ik kon me niet goed herpakken. De 112 kilometer lange rit van zaterdag was lastig en ik werd uiteindelijk pas negentiende in de daguitslag. Vandaag eindigden we met een etappe van drie rondjes van 23 kilometer. Omdat het vannacht veel geregend had en we vandaag ook een flinke bui over ons heen kregen, was het parcours een echte cross en ik kon vanuit een 5e plaats na 1 ronde opschuiven naar het groepje voor plek twee. Met nog een goede ronde te gaan reed ik ook van dat groepje weg naar een 2e plaats in de dag uitslag . Ik ben blij dat ik mezelf zo heb kunnen herpakken na een teleurstellende rit zaterdag. In het algemeen klassement ben ik zevende geworden.”