Top 10 in veldrit van Bredene

Danny van Lierop en David Haverdings vertegenwoordigden het team zaterdag in de cross van Bredene. Van Lierop was na afloop redelijk tevreden. ”Ík nam een goede start en kwam de eerste ronden door rond plek negentien. Ik had mezelf wat opgeblazen daarmee en viel langzaam terug. Ik ben wel redelijk tevreden met mijn 26e plek.”
David Haverdings reed bij de junioren lang om de topklasseringen mee. ”Ik moest vanaf de laatste rij starten en begon gelijk met inhalen. Daarbij reed ik de snelste rondetijden. Toen ik bijna in het gevecht voor het podium mengde, schoot mijn trapper van mijn as. Mijn andere fiets had wat te weinig lucht in de banden. In de laatste halve ronde verloor ik zo nog twee plaatsen. Uiteindelijk was ik negende maar wel met een supergoed gevoel en met punten op zak voor Gieten.”