Podium is niet ver weg in Boulzicourt

Ook zondag stond er een wedstrijd op het programma voor renners van het team en wel in het Franse Boulzicourt. Isa Nomden toonde zich in de vrouwenwedstrijd. ”Het was een loodzwaar parcours met hele steile stukken omhoog erin. Ik had een super goede start en lag in de eerste ronde op plek drie. Ik miste de power, waardoor ik teruggezakt ben naar uiteindelijk de dertiende plaats.. Ik ben niet echt tevreden met de wedstrijd, maar volgende week zijn er weer nieuwe kansen.”
Stan Godrie reed daarna in de mannenkoers. “‘Een zware en snelle omloop met steile klimmetjes op een weiland waar de boer zijn koeien net uitgehaald had. Mijn start vanaf de eerste rij was goed en ik reed lange tijd in een groepje voor plek drie. Helaas ging in ronde twee met het bergop lopen mijn schoen kapot. Daar nog een ronde mee door gereden waarna ik een snelle fiets- en schoenwissel kon doen. Wel was ik teruggevallen naar plek achttien, maar met goeie benen nog wel een uitslag eruit kunnen halen. Jammer van de pech maar toch fijn om nog een zevende plaats te behalen.’