Tevreden met resultaat Middelkerke

Zaterdag werd er gereden in Middelkerke. Hugo Kars reed bij de junioren “Ik had een prima start en kwam de eerste ronde als zesde door met een een paar seconden achterstand op de nummer 3 en 4. Helaas moest ik de nummer 5laten gaan had een groot gat op de nummer 7 maar door een ketting probleem sloot het groepje voor plek 7 aan daarna reed ik lek waardoor ik 8e lag. In de laatste ronden nog een keer mijn ketting er af gehad al kosten het deze keer hooguit 10 seconden uiteindelijk achtste. Daar had meer ingezeten.”
Stan Godrie zei: “Vandaag in Middelkerke veel vertrekkers, maar ik had een goede start en kon mezelf rond de 11e plek s goed laten zien. Deed heel veel pijn maar ik kreeg een kick omdat het zo goed ging. Wat terugval gehad maar mezelf kunnen herpakken en 14e gefinisht. Blij met vandaag.”
Maik van de Heijden was minder tevreden. “Ik had een slechte wedstrijd in Middelkerke. Geen goede start en daarna geen kracht in mijn benen kunnen krijgen doordat ik veel last had van mijn rug. Hopen dat het morgen beter is in Hulst.”
Bart Artz zei: “Na de eerste bocht was het behoorlijk technisch waardoor ik veel moest lopen,dat betekende veel tijdsverlies. Maar al met al was ik redelijk weg. Daarna ben ik mijn eigen tempo gaan rijden omdat je op deze ronde snel over je toeren gaat. Misschien had ik de eerste twee rondes iets feller moeten zijn met inhalen. Daardoor de laatste ronde net niet mogen rijden, het groepje voor mij met zo’n vjftig meter voorsprong mocht net wel door. Uiteindelijk een goede stabiele cross gereden.”