Dichtbij het podium in Hulst

Vandaag reden de renners van ZZPR.nl-Orange Babies en Parkhotel Valkenburg-Destil-Orange Babies in Hulst.
Danny van Lierop kende een sterke dag bij de junioren. “Ik was als vijfde weg, maar al snel reden de eerste drieweg. Heel lang heb op een kleine marge van de vierde gereden, uiteindelijk als vijfde gefinisht. Daar was ik tevreden mee.”
Isa Nomden vertelde: “Ik had een goede start en zat gelijk al in het midden van het veld. Jammer genoeg had ik de eerste ronde mijn tube eraf. Vervolgens heb ik een stuk gerend, totdat Ferdi heeft geholpen hem er terug op te leggen. Ik ben van fiets gewisseld, heb nog wat dames ingehaald, maar ben niet echt meer in mijn ritme kunnen komen.”
Stan Godrie was dik tevreden over zijn optreden in Zeeuws-Vlaanderen. “Ik had een redelijk goede start en heb nog even samen met ploeggenoot Maik van der Heijden gereden. Daarna heb ik het even lastig gehad in de eerste ronde waarna ik mijn ritme kon vinden en plekjes kon goedmaken. Het ging verrassend goed na gisteren en kon finishen op plek 13. Ik ben dik tevreden over dit weekend.”
Noah Vreeswijk kende een goede start. “Daarna heb ik mijn eigen tempo gereden.Ik had veel last van mijn rug, maar toch was het wel genieten vandaag.”
Bart Artz was vooral tevreden over het middelste deel van zijn cross.”Na de eerste bocht was er een valpartij, waar ik niet omheen kon. Ik ben niet gevallen, maar was wel als laatste weg. Daarna heb ik een goede inhaalrace gereden. De techniek was goed, de kracht was er ook, maar de laatste ronde was er één te veel aan. Ik heb nog een paar plekken verloren, maar was tevreden over mijn koers en werd 31e.”
Kyle Agterberg was bijzonder onfortuinlijk. “Ik was redelijk weg, maar na een kwart ronde reed ik mijn ketting vast en moest ik ver lopen. Daardoor was het na 25 minuten einde koers voor mij.”
#parkhotelvalkenburg #destil #zzpr #hanclean #tricorp #prolease #cornelissenbouw #presentiepas #spit-paslode #Kärcher #giant #abuscycling #veldrijden #promotingtalents #orangebabies #bioracerspeedwear #orangebabiesct