Afscheid in stijl voor Maik van der Heijden

Maik van der Heijden nam vandaag in Oostmalle afscheid van een mooie crossloopbaan en deed dat in stijl. Hij kreeg aandacht op het podium, maar de renner van Parkhotel Valkenburg-ZZPR.nl-Orange Babies liet zich ook sportief gezien nog een keer opmerken.
“Ik had vandaag een hele goede start in Oostmalle. In de eerste zandbocht moest ik de buitenkant kiezen waardoor ik in het losse zand terecht ben gekomen. Daardoor heb ik wat verloren, maar ik zat nog altijd op een goede positie. Ik heb bijna de hele tijd goed mee kunnen rijden in een groepje en kon de gehele wedstrijd diep gaan. Uiteindelijk werd het een mooie 21ste plaats, waar ik zeker tevreden mee ben om mee af te sluiten!”
Stan Godrie kon zijn stempel niet op de wedstrijd drukken in de laatste cross van het seizoen. “Helaas kreeg ik na vier ronden weer veel last van mijn rug en moest ik de wedstrijd vroegtijdig verlaten. Jammer, maar ik heb toch kunnen genieten van Maik die een mooie laatste wedstrijd reed en afscheid nam in stijl. ”