Danny van Lierop versterkt team volgende winter

Danny van Lierop rijdt vanaf het volgende crossseizoen (2019-2020) voor ZZPR.nl-HanClean-Orange Babies. De 15-jarige HAVO-scholier uit Someren won deze winter bij de nieuwelingen het regiokampioenschap Zuid-Nederland in Alphen en zegevierde ook in de Rabobank veldrit van de Reesthof in Tilburg. In de Bavaria Veldrit van Lieshout stond Van Lierop als derde op het podium.

Bij zijn start in de juniorencategorie zal deze veldrijder in dienst van de formatie van manager Frank Groenendaal komen te rijden. “De begeleiding bij dit team spreekt me aan. Ik verwacht hierdoor meer uit mijn trainingen en wedstrijden te halen. Mijn doel voor volgend jaar is het behalen van een wereldbekerselectie.”

Tot die tijd hoopt Van Lierop zijn palmares bij de nieuwelingen nog verder op te poetsen. “Ik ben zeer tevreden over deze winterperiode, omdat ik een aantal mooie uitslagen heb gereden. Met de winst in het regiokampioenschap was ik heel blij. Ik kom eigenlijk het best tot mijn recht op technische rondjes, mijn lievelingswedstrijd is de Vestingcross in Hulst.