DESTIL en Parkhotel Valkenburg verder onder vlag Orange Babies Cycling Team

DESTIL- Parkhotel Valkenburg Cycling Team gaat volgend jaar onder de vlag van Orange Babies Cycling Team verder. Deze week hebben Jos van de Mortel en René Kars hun handtekening onder het sponsorcontract met Orange Babies Cycling Team gezet. Van de Mortel alsook Kars hebben het volste vertrouwen in de ploeg die onder leiding van Frank Groenendaal staat. Orange Babies Cycling Team zal voortzetten wat de afgelopen twee seizoen is opgebouwd: een team met talenten dat zowel op de weg als in het veld actief is.

“Wat we de afgelopen jaren hebben opgebouwd is iets om door te zetten. Het team belofterenners dat we hebben is zeer talentvol en heeft zich het afgelopen seizoen goed laten zien” zegt Groenendaal die verder aanvult: “In de samenwerking met het ZZPr.nl – Hanclean – Orange Babies Cycling Team hebben we de mogelijkheid om een vol programma op zowel de weg als in het veld te rijden.”

De afgelopen jaren was er al een nauwe samenwerking tussen beide teams, maar vanaf 2019 gaat Stichting Business Cycling waar DESTIL – Parkhotel Valkenburg onder viel verdwijnen en worden de activiteiten overgenomen door het Orange Babies Cycling Team.

Daarmee komt ook een einde aan de bestuursfuncties van Van de Mortel en Kars. Beide heren hebben er voor gekozen voortaan alleen nog als sponsor actief te zijn.

“Wat aanvankelijk een papieren functie leek, bleek later toch meer tijd te vragen. Die tijd is er niet als je ook een bedrijf met 550 medewerkers te runnen hebt. Het is beter om meer afstand te nemen”, aldus Kars.

Jos van de Mortel eigenaar van Parkhotel Valkenburg vult aan. “Bij Groenendaal is het bestuur in goede handen. Hij heeft met zijn Orange Babies Cycling Team een geoliede machine waar de wegploeg zich goed thuis zal voelen. Dat is ook de reden waarom Parkhotel Valkenburg zich voor drie jaar heeft verbonden aan de ploeg.”