Loenhout: Godrie mist power, Van Lierop rijdt goede tweede helft

Vrijdag stonden in Loenhout twee renners van ZZPR,nl-Parkhotel-Orange Babies Cycling Team aan de start bij de Elite mannen. Danny van Lierop werd 37ste, de net herstelde Stan Godrie kwam als 50ste over de finish.

Danny: ‘Ik stond op rij 5 en had een goede start. In het eerste deel van de ronde kon ik goed opschuiven. Naast de wisselpost een fout gemaakt, waardoor ik even van de fiets moest en de nodige plekken verloor. Wat problemen met de fiets zorgde ervoor dat ik in het eerste deel er niet door kwam. Tweede deel ging wel prima en toen heb ik weer een aantal plaatsen goedgemaakt. Gefinisht op plek 37.’

Stan Godrie: ‘Mijn start was goed, maar ik verloor helaas veel plaatsen in de modder. Ik had na ziekte nog niet de power om door de diepe sporen heen te vliegen en bleef vooral steken. Niet mijn dag. Ik werd 50ste.’