Valse start maar goed gevoel in Mol

Vandaag stond de Zilvermeercross in Mol op het programma. Kyle Agterberg, (31e), Stan Godrie (48e)  en Noah Vreeswijk (63e) reisden af.
Voor Vreeswijk begon de wedstrijd bepaald niet zoals hij gehoopt had, hij en veel anderen werden onaangenaam verrast door een vroege start. “Ik moest mijn broek en jasjes nog uitdoen toen het startschot klonk! IK heb daarbij flink wat tijd verloren. Daarna ben ik volle bak naar het lange lint gereden om vervolgens in mijn eigen tempo verder te gaan. Uiteindelijk ben ik eruit gehaald, maar hte gevoel was goed nadat ik een paar weken niet heb kunnen trainen. Het is nu hopen op nog een paar mooie wedstrijden.”
Kyle Agterberg was ook present. “Ik was redelijk goed weg bij de start, maar ben snel daarna mijn eigen tempo gaan rijden. Ik kon opschuiven van plaats dertig naar stek 19. Ik kon bijna bij een grote groep aansluiten die reed voor plaats dertien. Maar toen maakte ik in een zandstrook een rare beweging, waardoor mijn rug vast kwam te zitten. Ik kon niets meer en verloor veel plekken. Aan de benen lag het niet, zonde van dat probleem met mijn rug.”