ZZPR.nl-Orange Babies CT dit weekeind in actie in Boom en Leiden

De Wereldbekerwedstrijd van Antwerpen is afgelast. Gelukkig gaan de crossen in Boom en Leiden wel door en natuurlijk staan er weer heel wat renners van ZZPR.nl-Orange Babies Cycling Team in het startvak. Welke renner rijdt waar en hoe laat? Je leest het hier.

Zaterdag 4 december – Boom

Junioren
Bij de Junioren is David Haverdings weer van de partij. Vorig weekend was hij nog in Spanje voor een trainingsstage, maar zaterdag stapt de veelwinnaar weer op zijn cyclocrosser om ook in het Belgische Boom een gooi naar de overwinning te doen.
Start: 11.45 uur

Beloften-Elite mannen
De Elite en Beloften mannen rijden een gecombineerde wedstrijd en onze ploeg heeft een flinke afvaardiging aan het vertrek staan. Joost Brinkman, Stan Godrie, Lucas Janssen, Hugo Kars en Danny van Lierop zullen allemaal van start gaan in Boom.
Start: 15.00 uur

Zondag 5 december – Leiden

Beloften-Elite vrouwen
Isa Nomden trekt dit weekeinde naar Leiden om na een onderbreking van enkele weken (ook Isa verbleef een tijdje in Spanje voor een trainingsstage met de ploeg) weer het veld in te duiken. Alle damescategorieën starten gezamenlijk om 11.30 uur.

Beloften-Elite mannen
In Leiden is Orange Babies CT ook bij de mannen aanwezig. Jordi van Heijst en Lucas Janssen staan samen aan het vertrek.
Start: 15.30 uur